OVER DE AUTEUR

Graag stel ik me aan je voor. Ik ben Lilian Wirken, verloskundige sinds 2000. Ik werk in de verloskundigenpraktijk in Oosterhout. Hier heb ik al vele zwangerschappen en bevallingen begeleid.

 

Als verloskundige heb ik me gespecialiseerd in de voorbereiding op de bevalling. Vanuit die achtergrond schreef ik het boek 'Als bevallen spannend is, met vertrouwen in verwachting' wat door aanstaande ouders en collega's enthousiast gelezen wordt.

 

Mijn andere specialisatie is de toepassing van mindfulness binnen de geboortezorg. Ik ben mindfulnesstrainer en volgde ondermeer opleidingen Mindfulness Based Childbirth and Parenting,  Mindful Practice en Mindfulness Based Cognitive Therapy.

 

Als verloskundige begeleid en bewaak ik tijdens een bevalling, terwijl de barende vrouw en haar partner het ‘echte werk’ doen. Als auteur en mindfulnesstrainer begeleid ik jou/jullie op dezelfde manier.

 

Mijn kennis en ervaring zijn nóg completer door de gevarieerde opleidingen die ik gevolgd heb: de opleiding tot verpleegkundige (HBO-V), de masterclass leefstijltraining, masterclass stoppen met roken, diverse scholingen op het gebied van psychische klachten en angst tijdens de zwangerschap, baringspijn, reflexologie, coaching en begeleiding. Ook heb ik jarenlang het Methodisch Intercollegiaal Overleg binnen de Verloskundigen Coöperatie Breda e.o. begeleid. Tot slot merk ik dat mijn eigen ervaringsdeskundigenheid in het leven met een beperking tot verdieping van mindfulness heeft geleid.

 

Ik ben getrouwd en moeder van drie prachtige dochters.

 

 

MINDFULNESSTRAININGEN

Als bevallen spannend is
Lilian Wirken

info@alsbevallenspannendis.nl